vrouw nek met hand met veel armbanden - arband stockfoto's en -beelden

typische Boheemse armband), is het aanbevolen dat u er een neemt met een band die niet breder is dan 2mm. Dit is om ervoor te zorgen dat het comfortabel in uw hand zal passen, en net zo gemakkelijk eraf zal vallen.

Iets anders om rekening mee te houden is het type sluiting dat je wilt gebruiken. Gewoonlijk wordt de voorkeur gegeven aan een popnagelsluiting boven een die opengaat. Dit komt omdat het de voorkeur verdient om een glad en elastisch gevoel te hebben. Het is perfect geschikt om dagelijks te dragen en het wordt beschouwd als een klassiek, functioneel stuk.

Omdat deze armband vrij alomtegenwoordig is, is het vrij gemakkelijk om een goede koop te vinden. Zoals de meeste dingen die op maat worden gemaakt, varieert de prijs en kun je verwachten dat je tussen de $100 en $500 betaalt voor een mooi exemplaar. Dat is niets vergeleken met het effect dat het kan maken op een anders gewone dressoir.

De typische Boheemse armband kan rond de hals worden gedragen, maar hij wordt ook veel rond de pols gebruikt. Hij is zo gemaakt dat het lijkt alsof je hem van een dokterspraktijk hebt gekregen. Hij is uitgevonden door ene Vaclav Slivar, maar oorspronkelijk was hij bedoeld voor het Tsjechische leger.

Omdat het een upgrade is van het oude Tsjechische legerhorloge (de letzno) dat het leger gebruikte, ging de familie Slivar accessoires maken voor de rijken. De naamadviseurs die de familie adviseerden om zaken te gaan doen, moeten zeer goed op de hoogte zijn geweest van het merk Husar.

Het bedrijf heeft pas onlangs het toppunt van zijn succes bereikt. In 2003 begon het met de productie van horloges. In 2006 ging het bedrijf een samenwerking aan met iedereen, van Samsung en Motorola tot een Italiaans designhuis, en begon het met de productie van luxueuzere horloges. In 2007 verwierf het de licentie voor de merknaam Husar, die nu in meer dan 75 landen verkrijgbaar is.

Naast de bovengenoemde horloges zijn er nog een tiental modellen die in deze categorie vallen. U kunt ze waarschijnlijk allemaal opnoemen, als u dat wilt. Bedenk echter dat ze allemaal van hetzelfde bedrijf zijn, van dezelfde familie, dezelfde erfenis. Ze delen dezelfde prioriteiten, dezelfde benadering van design en dezelfde toewijding aan het medium dat sieraden zijn.

Tenslotte, naast dit alles, zijn ze allemaal handgemaakt door bekwame ambachtslieden. Dit betekent dat u een vakman steunt en er zeker van bent dat u kwaliteitsproducten krijgt.

Ga naar deel 2 van deze artikelreeks om uit te vinden waarom u een verlichte prestige stalen armband moet krijgen.