Gratis stockfoto met auto, carport, garage
Voor complexe ontwerpen kan het tot zes weken duren voor de sticker droog is. Door de aard van het product, is de beste optie het gebruik van een auto-wrap systeem in plaats van handmatig wikkelen. De complexe ontwerpen van de auto-wrap mogen niet worden genegeerd, ook al lijken ze ingewikkeld. De fabrikant is verantwoordelijk voor alle finesses en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de onjuiste toepassing of het onjuiste onderhoud van het product.
Waarom zou ik auto wrap kopen? De volgende 5 redenen zijn de meest voorkomende redenen dat mensen auto wrap kopen:
1. Het creëert een bedrijfsmerk. Wanneer u merkwaarden behoudt, kunt u erop vertrouwen dat uw producten in de VS worden gemaakt zonder materialen naar een derde partij te sturen.
2. Het creëert een professioneel imago. Met behulp van hoge kwaliteit en levendige kleuren auto wrap materiaal creëert een aparte, stijlvolle uitstraling van het bedrijf.
3. Het beschermt het bedrijfslogo. Kwaliteit auto wrap zorgt voor een beschermende barrière tussen het bedrijfslogo en het voertuig.
4. Het verhoogt de inkomsten. Wanneer u meerdelige displays koopt, kunt u uw bedrijf aan potentiële klanten laten zien. Een auto wrap kan een waardevolle add-on zijn die persoonlijkheid en herkenning aanmoedigt.
5. U kunt geschiedenissen en trends. Voertuigwraps kunnen een kosteneffectieve methode zijn om merkidentiteit te onderzoeken en te beheren.
Wanneer u het ontwerp selecteert dat u houdt van, moet u uw budget bepalen en het project beginnen. Als u met een klein budget te maken hebt, selecteer een sjabloon volgens de minimumvereiste. Als uw budget hoger is, zult u meerdere exemplaren moeten produceren om aan verschillende rasters te voldoen. Wanneer u een ontwerp kiest, houd er dan rekening mee dat de vinyl wrap verwijderd moet worden, waarbij de afbeelding ongewijzigd blijft. Om het vinyl te verwijderen, gebruikt u een warmtepistool of een haardroger en stelt u deze in op een lage tot middelhoge temperatuur. Laat het vinyl opwarmen en haal het dan voorzichtig van de warmtebron. Zorg ervoor dat u het gedeelte van het voertuig bedekt waar de wrap zal worden aangebracht. Gebruik een wisser om luchtbellen en overtollig water te verwijderen. Wees voorzichtig, want de hitte van het hittepistool kan ook luchtbellen verwijderen.
Zodra de wrap is aangebracht, bent u klaar voor de definitieve installatie. Verwijder eerst de achterkant van de wrap en positioneer de jam op het gebied van uw keuze (u wilt de wrap op het grootste gedeelte van het gebied van de auto aanbrengen, maar sommige gebieden van het voertuig zullen kleinere gebieden nodig hebben). Zodra de positionering is ingesteld, gebruik een speld om de positie van de wrap vast te maken. Strek de pennen tot ze de grootte hebben van de pennen voor het vastbinden/ herpositioneren. Gebruik een touwtje om u te helpen een consistente rek te behouden tijdens het vastspelden. Touches zijn optioneel. Haal de tape van het plastic terwijl u wikkelt en veeg eventuele luchtbellen eruit. Gebruik een microvezel handdoek en niet pluizende papieren handdoeken om een laagje vet aan te brengen op het gedeelte van het voertuig waar u de wrap gaat aanbrengen. Laat het overtollige vet weglopen tot de plaats van installatie glad is. Werk met de grote lijmblokken totdat alle tape van het gedeelte van de ruit is afgesleten. Gebruik dan de rakel om het hele gebied glad te strijken totdat alle druk is verdwenen en de folie vlak is. De punten van de trekkers moeten elkaar in een hoek raken zodat de wrap glad ligt. Werk verder rond de rondingen van het raam. Test de wrap om er zeker van te zijn dat het de juiste maat is. Als het de juiste maat is en de plaatsing klopt, gebruik dan het warmtepistool en andere technieken om er zeker van te zijn dat de randen glad zijn en de vorm correct is. Gebruik het duim navigatie gereedschap voor de positionering referentie. Het is het beste om de wrapping op de voorruit te leggen met de randen uitgelijnd.
Zodra u klaar bent met het aanbrengen van de auto wrap, verwijdert u het overtollige vinyl en brengt u de auto wrap opnieuw aan. Verwijder de beschermende bovenlagen en de doorzichtige vinyl folie. Verwijder vervolgens de twee-delige verzegelde toplaag om de drie-een-delige folie bloot te leggen. Verwijder nogmaals de rubberen afdichtingen en verwijder alle lijmresten van het overgebleven gewrapte product. Zodra u klaar bent met de tweede applicatie, plaatst u de wrapping op de voorruit en de stabilisatielijm35 heeft de kracht om de vorm te behouden. Maak geen lijnen of sneden in het glas. Wacht tot de folie de kans heeft gehad volledig te drogen alvorens hem aan te brengen.
Gebruik opnieuw de rakel om eventuele luchtbellen uit het installatiegebied te verwijderen. Laat de folie enkele uren of, beter nog, de hele nacht drogen. Zodra de folie droog is, verwijdert u de toplaag zoals u eerder hebt gedaan, bereidt u de lijm voor en installeert u de folie op de gewenste plaats. De installatie is nu voltooid, en u kunt merken dat uw auto volledig beschermd is.